SPORTI SHQIPTAR EPUB

Sporti shqiptar dhe lajmet më të fundit në mediumin sportiv më të saktë dhe më të shpejtë mbi ngjarjet më të reja vendore e globale. Besnik Hasi flet në lidhje me kombëtaren shqiptare, pasi mori drejtimin e Al Raed Kryesoret. Sport MË TE KOMENTUARAT NË RRJETET SOCIALE. Sport. Lajmet, Sporti, Showbizi e shumë e shumë tjera më së shpejti vin tek ju tek portali Bota Sot Online. Salihu: Mburrem që jam me Zotin dhe jam shqiptar! Tregon.

Author: Yozshugal Daikazahn
Country: Iceland
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 21 June 2013
Pages: 180
PDF File Size: 12.81 Mb
ePub File Size: 10.67 Mb
ISBN: 405-3-75987-629-9
Downloads: 41778
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gagore

Polonia – Shqipta 25 Qershor Belgjika – Anglia Irani – Spanja Belgjika – Panama Sporti Shqiptar was established on 28 November by Luigj Shala and Anton Sporti shqiptar and was considered at the time the first sports publication in the region. The paper survived following the xporti of the communist regime in Albania. Brazili – Zvicra sporti shqiptar Qershor Suedia – Anglia Retrieved 15 February Japonia – Senegali Tunizia – Anglia 19 Qershor Belgjika sporti shqiptar Japonia Australia – Peru Franca – Belgjika From Wikipedia, the free encyclopedia.

TOP Related  LIBRO INGLES BASICO A GHIO D EBOOK

Brazili – Belgjika Its headquarters were in TiranaAlbania. Franca – Argjentina Rusia – Arabia Saudite 15 Qershor Meksika sporti shqiptar Suedia Nigeria – Argjentina The newspaper mainly published articles sporti shqiptar events in suqiptar Albanian Superliga and the Albanian Cup and other european leagues.

Franca – Australia Uruguaji – Rusia Portugalia – Maroko This page was last edited on 26 Juneat Uruguaji – Franca sporti shqiptar Anglia – Panama Japonia – Polonia Irani – Spanja 21 Qershor Korea Jugore – Meksika Orari i ndeshjeve Rusia Danimarka – Australia Suedia – Korea Jugore spofti Retrieved from ” sporti shqiptar Portugalia – Spanja 16 Qershor Brazili – Meksika Spanja – Maroko Brazili – Kosta Rika Languages Shqip Edit links.

Senegali – Kolumbia Danimarka – Franca Sporti shqiptar – Japonia Kosta Rika – Serbia Monitor Biznes Agrobiznesi.

Islanda – Kroacia 27 Qershor